День Конституції України

23.06.2016 16:54

                Сьогодні напередодні відзначення 20-ї річниці Конституції України, відзначення 75-річниці Акту відновлення Української Держави та з нагоди Дня державної служби у районному комунальному будинку культури ім. Катерини Рубчакової відбувся урочистий захід. З нагоди свята гостей привітали голова Чортківської райдержадміністрації Михайло Сташків та заступник голови райдержадміністрації Іван Віват.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова Чортківської райдержадміністрації Сташків Михайло Федорович та привітав присутніх із визначними датами. Далі керівник району вручив учасникам АТО нагрудні знаки «Учасник АТО», а кращим державним службовцям грамоти за сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Конституції та Дня державної служби.