Мелодія пензля

19.03.2015 14:44
 У читальній залі центральної бібліотеки відбувся щорічний дитячий районний конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва під назвою «Мелодія пензля», приурочений  річниці Небесної Сотні та пам’яті Героїв АТО.     
  Районний конкурс з образотворчого мистецтва започатковано відділом культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації, головою даного конкурсу є начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Г.З.Чайківська.
    Учасники  хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто загинув в зоні АТО. Рік у рік цей конкурс був присвячений Шевченківським дням, але зважаючи на події сьогодення організатори вирішили змінили тему конкурсу на «Герої не вмирають».
   «Справжній митець завжди має відображати те, що відбувається на часі. Даний конкурс – є виховним процесом» - звернувся до учасників конкурсу заступник голови райдержадміністрації І.О.Віват. А також побажав дітям плідної праці. «Бажаю вам, щоб коефіцієнт корисної вашої дії був помножений на державу», - додав заступник голови райдержадміністрації Іван Осипович.
 
    По закінченні відведеного часу члени журі враховуючи творчий підхід і охайність роботи визначили переможців конкурсу – 1,2,3 місця. Опісля, усі учасники конкурсу та переможці отримали грамоти.