Веселкове літо

06.07.2015 18:59

  Чергова зміна дітей літнього табору "Веселі канікули з Богом", що діє при соборі Верховних Апостолів Петра і Павла знову активно проводила своє дозвілля у нашій бібліотеці.

  Щоб канікули були насиченими, радісними і незабутніми працівники книгозбірні Олена Рибух та Юлія Пролубнікова створили дружній комфортний простір для дітей а також територію для гри, фантазії і творчості. 
 
 


    
Для вихованців табору організували цікаву відео - подорож  по місту Чорткову та його околицях. Побували діти і в країні "Мульті - Пульті" з улюбленими казками, кінофільмами і мультфільмами.Залучили школярів і до творчої праці, організувавши майстер - клас "Світ рукотворного дива". 
 
    Вихованці літнього табору не тільки поповнювали свої знання, але і гарно відпочивали. Діти пообіцяли стати справжніми друзями книгозбірні. Адже саме тут, на книжкових полицях, дітлахів чекають найцікавіші  книги на різні смаки - пригоди і казки, історичні та фантастичні твори, науково - популярні та за шкільною програмою.
 

    Поєднавши свої знання і дозвілля, діти отримали масу незабутніх вражень та позитивних емоцій. Тож читайте, відпочивайте, насолоджуйтесь літом!