Вихованець Улашківської ДМШ Володимир Кардинал – переможець!!!

24.03.2016 15:24

 

Нещодавно в плині дводенної Всеукраїнської музичної олімпади “Голос країни” у Києві вихованець Улашківської ДМШ по класу викладача С.Капія Володимир Кардинал поміж 809 (!) учасників здобув золоту медаль!

Цей 12-річний хлопчина ще в І турі в своїй віковій групі випередив творчих суперників, набравши найбільше балів. А в ІІ, де зосталося вже тільки 22 учасники, виявився кращим. Й учень, і його навчитель-директор не приховували перед ошелешеним маститим журі, що вони – із сільської музичної школи. А виконував Володя твір рівня студента музучилища.

Та ця перемога хлопчика – не перша: торік взяв гран-прі на регіональному конкурсі в Хмельницькому, позаторік виявився першим в текстурі творчих змаг “Народні візерунки” у Борщеві. Недарма в школі кажуть: Господь поцілував його в голівку. Нині хлопчик навчається в 4-му класі, ще через два роки закінчуватиме школу. Мріє стати “тільки музикантом!”. І хоч не позбавлений класичних хлопчачих розваг – футболу, риболовлі, музикою займається посилено, працює над собою.