Зірковий крок - Чортківських зірок

19.02.2015 15:54

14.02.2015 року у м.Хмельницькому відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв «Зірковий крок 2015» . На осуд журі було представлено 68 номерів (участь брали різні регіони України).

Від Чортківського району  у конкурсі взяли участь учні Заводської районної комунальної школи мистецтв.Учасників оцінювали за різними номінаціями.

У номінації : інструментальна творчість під № 1 виступав Устинов Володимир  із композицією  «Money, money, money» (клас викладача І.В. Станкевич).

 У номінації : театральна творчість взяли участь:

Ø учні  викладача Ноги Наталії Антонівни:

-         під № 4 виступила  Шпаковська Сабіна  із твором «Думка» Т.Г.Шевченка;

-         під № 5 виступила Шпаковська Христина із твором «Сонце заходить, гори чорніють»  Т.Г.Шевченка;

-          під № 6 виступила Ленів Вікторія та Панчоха Анастасія – уривок з поеми «Княжна» та  «Село і серце одпочине» Т.Г.Шевченка;

-         під № 7 виступила Богуславець Марія із поемою «Крила» Ліни Костенко.

Ø учні викладача Чайківської Галини Зеновіївни:

-          під № 8 виступив дует читців у складі Дмитрик Вікторії та Новак Наталії продекламувавши «Посвяту Сергію Нігояну» у супроводі бандури (концертмейстер Басіста Ліля Максимівна);

-         під № 9 – «Мені наснилось», прочитав вірш Бабин Назар.

На осуд журі під № 10 було представлено театрально-хореографічну постановку Є. Безкоровайного  «Мовчить граніт».

Зразковим ансамблем танцю «Галицькі візерунки» Заводської РКШМ  (керівник Ольга Дембіцька) на осуд журі було представлено такі номери:  «Ангели», «Різдвяні забави»,  дует у складі Біскут В. та Хотінської О. – «Останнє побачення», а також українську сюїту «Уклін тобі Україно!».

Ансамблем танцю «Барви Галичини» (балетмейстер Левінська Анастасія), було представлено танець «Чортенята».

Усього для Чортківського району  здобули 13 нагород, з них: 1-ну- за другу премію; 11- перших премій та 1-не гран-прі - отримав дитячий зразковий ансамбль танцю «Галицькі візерунки» (балетмейстер О.Дембіцька) за постановку танцю «Різдвяні забави».

Журі Всеукраїнського конкурсу високо оцінили роботу викладацького складу та нагородили їх грамотами. За високу майстерну роботу, нагороджена грамотою ІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю мистецтв «Зірковий крок 2015» - очільниця відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Чайківська Г.З.