Звітує культура Чортківщини

10.03.2016 10:24

У районному комунальному будинку культури ім.Катерини Рубчакової за участі голови районної ради Віктора Шепети, заступника голови райдержадміністрації Івана Вівата, сільських голів та голів об’єднаних територіальних громад, працівників клубних та бібліотечних закладів району відбувся звіт відділу культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації.
Про стан розвитку закладів культури району за 2015 рік та перспективи діяльності у 2016 році доповіла начальник відділу культури,  туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації Галина Чайківська. Також були заслухані звіти керівників клубних та бібліотечних закладів району.
Тримаючи слово, очільниця відділу культури, туризму, національностей та релігій Галина Чайківська нагадала, що освіта - розум народу, а культура - душа! Звертаючись до присутніх Галина Зеновіївна зазначила, що розвиток галузі культури – одна із складових роботи районної влади, а також висловила щиру, глибоку подяку керівництву районної влади, працівникам закладів культури району,  місцевим меценатам за самовіддану працю, порозуміння, тісну співпрацю та побажала здоров’я, щастя, добробуту, благополуччя в родинах,  розуміння та достатку. Запевнила, що спільними зусиллями можна зробити все, щоб наше життя було цікавим, добрим, здоровим та мирним.
Звертаючись до присутніх голова районної ради Віктор Шепета наголосив на тому, що допоки триває процес формування об’єднаних територіальних громад на Чортківщині,  позиція районної ради і районної державної адміністрації тверда – РКБК ім.К.Рубчакової  залишиться районним будинком культури. А також зазначив, що не зважаючи на складнощі у фінансуванні, районна влада  спільно із міською владою шукатиме компроміси та шляхи вирішення проблемних питань на благо і розвиток культурної галузі Чортківщини.
Опісля, начальник  відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації кращим працівникам культури вручила грамоти та цінні подарунки.